Click to order
Total: 
Ім’я
Номер телефону
Варіант доставки

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

1. Загальні положення
З метою підвищення якості обслуговування та безпеки зберігання даних наших користувачів, інформуємо вас про те, які саме дані ми збираємо і яким чином їх використовуємо на нашому сайті housedancers.com (далі – сайт). Ми з повагою ставимось до конфіденційної інформації будь-якої особи, яка відвідує наш сайт, тому на підставі вимог чинного законодавства України та регламенту Європейського парламенту і ради нами була підготовлена дана Політика конфіденційності (далі – Політика).

Ця Політика не поширюється на сайти, перехід на які здійснюється за допомогою гіперпосилань, розміщених на нашому сайті.

Повідомляємо, що ми застосовуємо файли сookie. Із кожним вашим відвідуванням нашого сайту ми можемо збирати інформацію, що стосується пристроїв, які ви використовуєте, та мереж, до яких ви приєднуєтесь, коли користуєтеся нашими сервісами. Це може включати таку інформацію, як: IP-адреса, інформація для входу в обліковий запис, тип браузера та версія, тип та вид плагінів браузера, операційна система та платформа, інформація про ваші відвідування, у тому числі, маршрут переміщення за URL-адресами на, через чи з нашого сайту, продукти, які ви переглядали або шукали, помилки завантаження, довжина відвідування певних сторінок тощо. Ми збираємо таку інформацію шляхом використання різних технологій, у тому числі, cookie. Файли сookie – це невеликі блоки даних, які розміщуються на тимчасове зберігання на жорсткий диск вашого комп’ютера або у мобільний пристрій для того, щоб ви могли більш ефективно користуватися нашим сайтом. Якщо ви надаєте згоду, то це дозволяє нам використовувати файли cookie кожного разу, коли ви користуєтесь нашим сайтом.

2. Перелік персональних даних
Перелік персональних даних користувачів, які можуть бути зібрані, збережені та використані під час роботи з сайтом:
-        прізвище, ім’я та по батькові фізичних осіб, номер телефону, електронна адреса або інші контактні дані;
-    інформація про ваш комп'ютер, включаючи IP-адресу, географічне розташування, тип і версію браузера і операційну систему;
-    інформація про ваші відвідування і використання сайту, включаючи тривалість відвідування, перегляди сторінок і шляхи навігації по сайту тощо;
-    інформація, яку ви вводите при використанні послуг на нашому сайті;
-    інформація про проведення розрахункових операцій, банківських рахунків тощо;
-    інформація, що міститься в будь-яких повідомленнях, які ви відправляєте нам по електронній пошті або через наш сайт, включаючи його комунікаційний контент і метадані;
-    будь-яку іншу особисту інформацію, яку ви нам надсилаєте та вносите під час реєстрації на нашому сайті.

3. Цілі опрацювання персональних даних
Персональні дані, надані вами через сайт, будуть використовуватись для наступних цілей:
-    адміністрування нашого сайту і бізнесу;
-    персоналізація нашого сайту для вас, дозволяючи використовувати наші послуги на нашому сайті;
-    подання заяв, рахунків і нагадувань про стягування платежів;
-    відправка вам повідомлень;
-    відправка повідомлень електронною поштою, які ви спеціально запросили;
-    надання третім сторонам статистичної інформації про наших користувачів (але ці треті сторони не зможуть ідентифікувати будь-якого окремого користувача за цією інформацією);
-    розгляд запитів і скарг, зроблених вами або про вас із приводу нашого сайту;
-    забезпечення безпеки нашого сайту і запобігання шахрайству;
-    а також інші види використання.
Крім того, ми використовуємо ваші персональні дані в маркетингових цілях відповідно до закону. При використанні ваших персональних даних для прямого маркетингу (комерційна розсилка і маркетингові повідомлення про нові продукти, послуги та пропозиції, які, на нашу думку, будуть вам цікаві), ми включаємо посилання, перейшовши за яким ви можете відмовитися від підписки на такі повідомлення в майбутньому.

4. Доступ до ваших персональних даних
Повідомляємо, що надані вами відомості включені до баз персональних даних, власником яких є Лаврентьєва Анастасія з метою їх обробки, для ведення обліку в межах, передбачених законодавством. 

5. Період зберігання персональних даних
Ваша згода на опрацювання персональних даних діє протягом невизначеного строку. Строк зберігання ваших персональних даних не обмежений. Ваші персональні дані обробляються у строк, не більший ніж це необхідно відповідно до їх законного призначення та цілей, визначених цією Політикою.

6. Ваші права
При наданні нам ваших персональних даних для опрацювання, у вас є наступні права:
-        ви можете вимагати доступ до ваших персональних даних;
-        ви можете вимагати виправлення будь-яких невірних персональних даних про вас;
-        ви маєте право вимагати видалення ваших персональних даних;
-        ви маєте право на обмеження та заперечення проти опрацювання ваших персональних даних, а також право на мобільність даних;
-       ви маєте право в будь-який момент на відкликання вашої згоди на опрацювання персональних даних.
Для реалізації  вказаних прав вам необхідно звернутися до нас із письмовою заявою, направленою на наступну електронну адресу: Missnmissn23@gmail.com.

7. Безпека даних
Повідомляємо вам, що для захисту ваших персональних даних вжито всіх необхідних заходів від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення із застосуванням відповідних технічних і організаційних інструментів.
Ми використовуємо технологію шифрування даних за технологією HTTPS від вашого браузера до сайту housedancers.com.
На жаль, необхідно визнати, що передача інформації через інтернет не завжди є повністю безпечною. Тому, як тільки ми отримаємо вашу інформацію, ми зробимо все можливе для захисту ваших персональних даних.

8. Згода користувачів
Користуючись нашим сайтом, ви підтверджуєте, що ознайомлені з умовами цієї Політики і правами, наданими суб’єктам персональних даних згідно зі ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» та погоджуєтеся з викладеними умовами, шляхом проставлення галочки у графі «Погоджуюсь».